Dissios.com - Premium watch straps and clock accessories


Καλαθι

Δεν υπαρχουν προϊοντα στο Καλαθι Αγορων σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Η Εταιρια

0 Προϊόντα

Οι ρίζες του Χρήστου Γ. Δήσιου με την ωρολογοποιία ξεκινάνε από το 1973.

Το 1991 ίδρυσε την ΧΡ. ΔΗΣΙΟΣ – Α. & Θ. ΠΑΝΔΗ ΕΠΕ.

Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ – Α & Θ ΠΑΝΔΗ ΕΠΕ (www.dissios.com) «ΡΥΘΜΟΣ – ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑ» αποκλειστικά εισάγει – διανέμει στα καταστήματα ωρολογοποιίας – χρυσοχοΐας τα Αυστριακά λουράκια HIRSCH (www.hirschag.com), τις Ελβετικές μπαταρίες ρολογιών RENATA (www.renata.com), τα παντός είδους ρολόγια RHYTHM (www.rhythm.com.hk), τους μηχανισμούς ρολογιών τοίχου UTS (www.uhrentechnik-schwarzwald.de), τους δείκτες SCHAER (www.schaer-clockhands.com) καθώς και τα ειδικά Ελβετικά εργαλεία εργασίας . Από το 2005 εισάγει- διανέμει τα ρολόγια χειρός και χρονόμετρα HANHART (www.hanhart.com).

 

Τα τελευταία 10 χρόνια η «ΡΥΘΜΟΣ – ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΙΑ» επί της Θησέως 13 στο Σύνταγμα, έχει γίνει το στέκι των φίλων του ρολογιού. Εδώ οι φίλοι του ρολογιού «ντύνουν» και αναβαθμίζουν τα ρολόγια τους με καινούρια λουράκια HIRSCH. Επιλέγουν ένα από τα 150 δερμάτινα μοντέλα σε χρώμα, χιλιοστά και μήκος ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στο ρολόι και την περίσταση (Elegance, Classic, Active & Catwalk). Όπως οι περισσότεροι κατασκευαστές ρολογιών χειρός επιλέγουν την HIRSCH να «ντύνει» τα ρολόγια τους, έτσι κάποιο από τα λουράκια HIRSCH θα «ντύσει» και θα αναβαθμίσει και το δικό σας ρολόι. Τα σήματα ποιότητας Alligator embossed, Aloe Vera, 100m water resistant, Leonardo type, No allergy, Nature line, scratch resistant, premium caoutchouc μαζί με το όνομα του μοντέλου και το ανάγλυφο λογότυπο HIRSCHπιστοποιούνται στο κάτω μέρος του λουριού. Το στέκι των φίλων του ρολογιού έχει την πληρέστερη συλλογή HIRSCH της Ευρώπης.

Εδώ δίνονται λύσεις και στα ειδικά ρολόγια με το κατά παραγγελία δερμάτινο λουράκι HIRSCH.

Η αντικατάσταση τους αλλά και των μπαταριών RENATA Ελβετίας γίνεται από εξειδικευμένο τεχνίτη ωρολογοποιό. Οι ενημερωμένοι και πρόθυμοι πωλητές της «ΡΥΘΜΟΣ» καθώς και ο εξειδικευμένος τεχνίτης ωρολογοποιός, σας περιμένουνέτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας.

Η τεχνική υποστήριξη των ρολογιών HANHART & RHYTHM καθώς και η αντικατάσταση / τοποθέτηση λουριών HIRSCHεπεκτείνεται και σε ρολόγια εκκρεμή, κούκους, δαπέδου, τζακιού / μπουφέ, ξυπνητήρια αλλά και σε παντός τύπου ρολόγια χειρός οποιασδήποτε κατηγορίας.

Η RHYTHM JAPAN Νο1 σε πωλήσεις σ’ όλο τον κόσμο έχει στη συλλογή της πάνω από 800 μοντέλα ωρολογίων (μαγικής κίνησης, δαπέδου, τοίχου, εκκρεμή, τζακιού, μπουφέ, κομοδίνου, αγάλματα, κούκους, κουμπαρά, επετείων και φυσικά επιτραπέζια ξυπνητήρια). Ο μηχανισμός (η καρδιά) των ρολογιών RHYTHM κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Προσφέρεται εγγύηση καλής λειτουργίας για 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς τους.

 

Οι δημιουργοί ρολογιών τοίχου έρχονται στο στέκι των φίλων του ρολογιού και προμηθεύονται μηχανισμούς UTS & δείκτεςSCHAER Γερμανίας. Ως καντράν επιλέγουν διάφορα υλικά (ξύλο, χαρτόνι, γυαλί, μέταλλο, κλπ) τα οποία ζωγραφίζουν με το προσωπικό τους στυλ. To «φτιάξ’ το μόνο σου» γίνεται εδώ στην πράξη.

Οι φίλοι του ρολογιού που «πιάνουν» τα χέρια τους μπορούν να προμηθευτούν διάφορα εργαλεία π.χ. κατσαβίδια, ανοιχτήρια, εξωλκείς, set αυξομείωσης μπρασελέ ή ανταλλακτικά πχ μπαρέτες, αναδιπλούμενες αγκράφες, φλάντζες κλπ.

Για όλους εμάς το σημείο συνάντηση μας, είναι ότι και ο ξεναγός σε μια ξενάγηση στην πόλη, που κρατώντας ψηλά την ομπρέλα στο χέρι του, προσελκύει κοντά του τον κόσμο που ενδιαφέρεται να τον ακούσει.